DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2014

15.2. 2014           Hasičský ples v restauraci pod Habešem - druhý

27.4. 2014           První cvičení tohoto roku v Kozlovicích

                            První cvičení proběhlo v neděli 27. 4. 2014 v Kozlovicích, protože u nás v Palkovicích ještě není dokončené cvičiště za tělocvičnou (na které se velice těšíme). Počasí bylo jako stvořené ke cvičení a protažení si všech svalíků a díky krásně modré obloze ani holkám nevadilo, že se namočily - teda spíše některé to odnesly více... Cvičení se zúčastnily: Koš - Petra, spoj - Lenka, stroj - Šárka, béčka - Katka, rozdělovač - Natálka, pravý proud - Věrka, levý proud - Lucka. Podařilo se nám dosáhnout dobrého času, takže snad se bude na soutěži dařit. Kluci si vyzkoušeli přeskočit překážky na první letošní soutěž, která se koná 3. 5. 2014 v 13.00 hod. na Myslíku - jedná se o okrskovou soutěž, kde jako hosté budou také hasiči z Polska. Konterétně trénoval Karel a Ondra a Tomáš je psychicky i fyzicky podporoval. První bariéra byla vysoká zeď, ale zvládli ji oba, ač je Karel o polovinu menší než Ondra. Z to plyne že i malý muž dokáže zvládnout velké věci! :D A děkujeme také všem ostatním zúčastněným za podporu při cvičení a při podávání našich maximálních výkonů, na které jsme velice pyšní.

 

3.5. 2014              Okrsková soutěž na Myslíku v Palkovicích

17.5.2014             Soutěž "O pohár Obecního úřadu - Memoriál Vladimíra Kováře" 

                             - 45.ročník pohárové soutěže hasičských družstev v Krmelíně

                            Na soutěži v Krmelíně nám trochu nepřálo počasí, ale to nám nikdy v životě nevadilo. Děkujeme také SDH Krmelín za vyvezení i svezení stroje a příslušenství jejich extra super českým Hummerem, jelikož mezi soutěžní tratí a našim hasičským samohybem s vybavením na soutěž bylo drobné převýšení, při kterém bychom určitě vypustili duši ještě před zahájením soutěže a tak si naši chlapci oddechli. Soutěže se zúčastnili-ženy: Koš - Petra, spoj - Natálka, stroj - Šárka, béčka - Eva, levý proud - Lucka, pravý proud - Věrka; muži: Koš - Libor, Spoj - Dan, Stroj - Tomáš, béčka - Ondra, levý proud - Michal, pravý proud - Karel.

24.5.2014              Soutěž Kozlovice

                              Zúčastnili jsme se noční soutěže v Kozlovicícch, čas byl 20,44 a druhé místo. Soutěžící: Petra - koš, Natálie - spoj, Šárka - stroj, Kristýna - béčka,  levý proud - Věrka a pravý proud Katka.

 

 3. 8. 2014             Noční soutěž Prušánky-Jižní Morava        


27.9. 2014             Netradiční hasičská soutěž Nová Ves